ΕΙΔΗ ΜΑΝΤΕΙΑΣ

*ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ*

ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ,ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ.ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΑ ΟΣΤΑΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΤΟΥ ΑΠΗΥΘΗΝΑΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ  ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ.

Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΝΕΚΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΟΥ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΨΥΧΟΜΑΝΤΕΙΑ Η ΣΚΙΟΜΑΝΤΕΙΑ.ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΕΙΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΙΔΙΚΑ »ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ».ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ,ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ.

ΑΛΛΟ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟ(ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ).ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ.

 

*ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΜΑΝΤΕΙΑ*

ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΜΑΝΤΕΙΑ Η ΚΑΤΟΠΤΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ.

 

*ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ*

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΝΤΕΙΑΣ ΤΟ ΕΞΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΣ.Η ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΔΑΙΑ Η ΤΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΝΤΕΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΜΑΝΤΕΜΑ.

 

*ΛΙΘΟΜΑΝΤΕΙΑ*

ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΛΙΘΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΙΔΗΡΙΤΗΣ ΤΟΝ ΕΠΛΕΝΑΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΗΓΗ,ΣΧΗΜΑΤΙΖΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ,ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ,ΜΕ ΚΡΟΤΟ Η ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΗ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΛΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΝΤΕΙΑΣ ΠΡΟΜΑΝΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ.

 

*ΚΟΣΚΙΝΟΜΑΝΤΕΙΑ*

ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΚΙΝΟΜΑΝΤΕΙΑ.ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟ,ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ Η ΚΙΝΙΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΣ.

 

*ΒΟΤΑΝΟΜΑΝΤΕΙΑ*

ΤΗΝ ΒΟΤΑΝΟΜΑΝΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΕΛΙΦΑΣΚΙΑΣ Η ΣΥΚΙΑΣ.ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΑΝΤΙΚΑ ,ΤΑ ΕΚΘΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΥΑΖΑΝ ΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΕΝΑΝ ΑΣΒΗΣΤΑ.

 

*ΚΗΡΟΜΑΝΤΕΙΑ*

ΕΛΙΩΝΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟ ΚΕΡΙΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ .ΤΟ ΣΧΗΜΑ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ.

Advertisement

~ από "tandra" pilates+yoga στο 20 Μαρτίου, 2013.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: