ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ

ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ…..

*ΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΑΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ & ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΟΥΝΤΩΜΑ.ΤΙΜΗ -1000Ε~1500Ε*

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6986853896.

 

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΚΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ…..

«ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ,ΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ ΥΔΩΡ,ΑΠΛΩΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΜΑΝΤΙΛΕΣ,ΚΑΨΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΚΛΑΔΙ ΙΕΡΟΒΟΤΑΝΑ.ΘΕΛΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΜΟΥ…ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…» ΛΕΕΙ Η ΣΙΜΕΘΑ ΣΤΗ ΒΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΣΤΙΛΗ.

«ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ Ω ΜΑΓΙΑ ΜΟΥ,ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΔΑΦΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ…«.ΥΣΤΕΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ,ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΓΙΛΟ & ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΕΡΙ.ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ…

«ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΦΤΗ ΦΩΤΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΓΙΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΙ,ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΨΩ ΤΟΝ ΔΑΦΝΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ…»

_________________________________________________________________________

«ΔΕΣΙΜΟ ΕΡΩΤΙΚΟ-ΞΟΡΚΙ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ»

Η ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ PGM I:83-87.EXEI ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ».Ο ΠΑΠΥΡΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΑΙΩΝΑ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ  ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ο ΜΑΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΥΟ ΚΟΥΚΛΕΣ,ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΟΘΕΙ.Η ΚΟΥΚΛΑ ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙ ΜΕ 13 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ(Η ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ).

ΝΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

«ΠΑΡΕ ΚΕΡΙ Η ΠΗΛΟ ΑΠΟ ΤΡΟΧΟ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΕ ΔΥΟ ΦΙΓΟΥΡΕΣ,ΜΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΗ.ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΛΕΙΔΑ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ«.

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ.ΒΑΛΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ Η ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ.

ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ ,ΓΡΑΨΕ …»ΙΕΣΗ ΙΑΩ ΙΘΙ ΟΥΝΕ ΒΡΙΔΩ ΛΩΘΙΩΝ ΝΕΒΟΥΤΟΣΟΥΑΛΗΘ».

ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΑΥΤΙ ΓΡΑΨΕ…»ουερ,μηχαν «.

ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ …»λιβαβα,ωιμαθοθο».

ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ …»αμουναβρεω».

ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΜΑΤΙ …»ωρορμοθιο αηθ».

ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΤΙ…»χοβουε«.

ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑ…»αδετα μερου«.

ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ….»ενε ψα ενεσγαφ».

ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ…»μελχιου μελχιεδια».

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ  …»μελχαμελχου αηλ».

ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ/ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ …»βαλαμιν Θωουθ».

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ/ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΜΕ 13 ΒΕΛΟΝΕΣ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ,ΜΠΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ …»ΣΟΥ ΤΡΥΠΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ» , ΥΣΤΕΡΑ 2 ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ,ΔΥΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ,ΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΔΥΟ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ …»ΤΡΥΠΩ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ,ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΤΑΔΕ».

ΥΣΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΛΥΒΕΝΙΑ ΠΛΑΚΑ ,ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΜΕ 365 ΚΟΜΠΟΥΣ ΜΕ ΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕ «Αβρασαξ,δεσε».

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΥΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΠΟΧΗΣ .ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ :

«ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΕΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ,ΤΟΝ ΥΕΣΕΜΙΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΕΡΕΣΧΙΓΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΤΟΝ ΒΑΒΑΡΙΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΩΟΥΘ ΦΩΚΕΝΤΑΖΕΨΕΥΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΥΒΗ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΨΙΡΙΝΘ.ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ.ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΤΑΔΕ .ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΝΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΗΔΟΝΗ ΜΕ ΕΛΛΟΝ Η ΑΛΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΕΞΟΡΚΙΖΩ…..»

 

Advertisement

~ από "tandra" pilates+yoga στο 20 Μαρτίου, 2013.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: